• Haberler
  • Yaşam
  • Yüksek Kalitede Kağıt Poşet İmalat Makineleri: Somtaş Makine

Yüksek Kalitede Kağıt Poşet İmalat Makineleri: Somtaş Makine

Somtaş Makine, 1993 yılında başladığı ambalajlama sektöründeki serüvenini 2008 yılında yüksek kalitede kağıt poşet imalat makineleri ile geliştirerek büyümüştür.

2010 yılında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını alarak dünya standartlarında kağıt poşet makine üretimi gerçekleştirmeye başlayan marka, faaliyet alanını genişleterek baskı sonrası matbaa makineleri imalatına da başlamıştır.
Güvenirlik, dürüstlük ve şeffaflık üzerine kurguladığı yönetim politikalarıyla sektörde Türkiye’yi temsil etmeyi hedefleyen Somtaş Makine, 45 ülkeye ihracat yapıyor. İnovatif yaklaşımlarla sektörün güncel ihtiyaçlarına cevap veren çözümler geliştiren Somtaş, geniş yelpazeli makine çeşitliliğine sahip.

Geniş Yelpazeli Kağıt Poşet Üretme Makinesi Çözümleri
Kağıt poşet imalatında sektörel talepleri, geliştirdiği dünya standartlarında makinelerle karşılayan Somtaş Makine, kağıt poşet imalatı makinelerinde öncü konumda. 2008 yılında full otomasyon sistemine geçerek, tamamen otomatik makineler üretmeye başlayan Somtaş Makine, her türden talebe cevap verebilecek yenilikçi çözümlerle dikkat çekiyor. Kağıt poşet imalat makineleri, endüstriyel taleplere ve sektörel gerekliliklere göre farklı özelliklerle sunuluyor.

Farklı boyut, ebat, nitelik ve özellikleri bünyesinde barındıran geniş yelpazeli kağıt poşet üretme makinelerini, kağıt bobin dilimleme makinası sektörle buluşturan Somtaş Makine, uygun fiyat politikasıyla hizmet veriyor. En yüksek, dünya standartlarında teknolojik özelliklerle donatılmış kağıt poşet üretme makinelerine Somtaş Makine ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz.

45 Ülkeye İhracat: Dünya Standartlarında Hizmet Anlayışı
Üstün hizmet anlayışıyla kağıt poşet imalat ve baskı sonrası matbaa makinesi çözümleri sunan Somtaş Makine, günümüzde 45 farklı ülkeye ihracat yapıyor. Geliştirdiği teknolojilerle sektörde öncü konumda olan marka, her geçen dönem üretim kapasitesini artırarak sektördeki etkisini genişletiyor. Flextra, Slitter, Bag Master, Sheet Master ve Bag gibi yüksek standartta üretim sağlayan makine modellerini endüstriyel girişimcilerle buluşturan Somtaş, üst düzey satış ve satış sonrası destek de sağlıyor.

Ürettiği makinelerin servis ihtiyaçlarını da karşılayan marka, satış sonrası destek birimiyle yedek parçaya erişim konusunda kreatif avantajlar sunuyor. Yedek parça imalatı da gerçekleştiren https://www.somtas.com/ , adaptasyon çalışmalarında da aktif rol alarak müşteri taleplerine cevap veriyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme