Zabıtadan vatandaşlara yüzme uyarısı

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Van Gölü'nde son zamanlarda artan boğulma olaylarına karşı önlem almaya başladı. Belediye ekipleri, ilçe kıyılarındaki denetimlerini yoğunlaştırarak tehlikeli olabilecek yerlerde yüzen vatandaşları uyarmaya başladı.

Son günlerde meydana gelen birkaç boğulma vakası, yetkilileri harekete geçirdi. Özellikle yaz aylarında artan yüzme faaliyetleri sırasında güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği fark edildi. Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bu doğrultuda çalışmalarına hız verdi.

Zabıta ekipleri, ilçe kıyılarındaki denetimleri sıklaştırarak vatandaşları bilgilendiriyor. Tehlikeli olabilecek bölgelerde yüzenleri uyarıyor.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Son dönemde Van Gölü'nde boğulma vakalarının artması bizi endişelendirdi. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Bu nedenle denetimlerimizi sıklaştırdık ve tehlikeli bölgelerde yüzenleri uyarıyoruz" diye konuştu.

Zabıta ekipleri, özellikle yüzme bilmeyen çocukların güvenliği konusunda da hassasiyet gösteriyor. Kıyılarda çocukları denetliyor ve aileleri uyarıyor. 

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Van Gölü'ndeki yüzme güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam edecek. Vatandaşların can güvenliğini korumak için her türlü tedbiri almaya hazır olduklarını belirtiyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme