Zamana ihtiyaç var

Van Büyükşehir Belediyespor 2017-2018 futbol sezonuna Ankara Demirspor karşılaşmasıyla merhaba dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor 2017-2018 futbol sezonuna Ankara Demirspor karşılaşmasıyla merhaba dedi. Öncelikle tribünlerde görmek istediğimiz centilmence, güzel görüntüler maça damgasını vurdu. Kara-Kobra taraftarlar takımlarını 90 dakika desteklediler. Küfürsüz tezahürat sonrası şova dönüşen tribünlerdeki şenlik görülmeye değerdi. Tribünlerden sahaya yansıyan bu görüntüler maçın önüne geçti. Bu oluşumda emeği geçen Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve ekibini tebrik ediyor bundan sonra ki maçlarda da centilmence güzellikleri tribüne yansıtmalarını bekliyoruz.

 

Yıllar sonra bir gece maçıyla sezona merhaba dedik. Van Büyükşehir Belediyespor o muhteşem taraftarının desteğini arkasına alarak başladığı maçı hüsranla tamamladı. Ankara Demirspor karşısında bir türlü beklenen futbolu ortaya koyamadı. Oldukça stresli görünen takım bir türlü rakip üzerinde baskı kuramadı. Bunun nedeni yeni transferlerin takıma uyum sağlamadaki sıkıntıları ekip ruhunun oluşturulmaması.

 

Henüz lige hazır olmayan ilk kez bir arada oynayan Van Büyükşehir Belediyespor güçlü rakibi karşısında beklentilerin altında bir futbol ortaya koysa da rakibe göre daha çok pozisyona giren takımdı. Gol yollarında son vuruşlarda etkisiz kalması skoru lehine çeviremedi. Bir takım kötü gününde dahi rakipten çok gol pozisyonuna giriyorsa bu ileriye dönük iyi olacağı sinyalidir.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ  

Bakmadan Geçme