Zeki Yılmaz, Büyükşehir Belediyespor'da

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Tarık Daşgün’den boşalan teknik direktörlüğe Kaptan Zeki Yılmaz getirildi.

Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada Teknik direktör Tarık Daşgün’ün görevi bırakmasından sonra boşalan Teknik Dirktörlüğe bir dönem Vanspor’da forma giyen ve takımda bir dönemde antrenörlük yapan iki sezondur Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Tatvan Gençlerbirliğispor’u başarıyla çalıştıran kaptan lakaplı Zeki Yılmaz ile anlaştıklarını belirterek, hafta sonu Van’da oynanacak Niğde maçına takımın başında olacağı ifade edildi.

Zeki Yılmaz ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirten, Van Büyükşehir Belediyespor Basın sözcüsü Metin Duğrul, "Zeki yılmaz, Van Büyükşehir Belediyespor’un geleceğine ve hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacak" dedi.

Zeki Yılmaz, ise Van Büyükşehir Belediyespor’a zor bir dönemde geldiklerini ifade ederek,  ekibimle elimizden geleni birlikte geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Van Büyükşehir Belediyespor’un hak etmediği bir lig sıralamasında bulunduğunu ve bu yeri hak etmediğini vurgulayan Zeki Yılmaz, "öncelikli hedefimiz bulunduğumuz yerden yukarıları zorlamak play-off oynamak olduğunu belirterek, bunun için ekibimizle birlikte buradayız" ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme