Zeki Yılmaz yeni takımıyla anlaştı

Bölgesel Amatör lig 1'nci Grup'ta mücadele eden 1960 Silopispor, aldığı başarısız sonuçların ardından Vanlı teknik direktör Zeki Yılmaz'la anlaştı.

Rıdvan Can

1960 Silopispor kulüp  yönetimi şampiyonluk yolunda önemli katkısı olacağına inandıkları tecrübeli teknik direktör Zeki Yılmaz ile her konuda anlaşarak takımın başına getirildi. 

Deneyimli teknik direktör Zeki Yılmaz Anadolu Üsküdar,Van Büyükşehir Belediyespor ve Tatvan Gençlerbirliği Spor'da Teknik Direktör'lük görevlerinde bulunmuştu.  

Transferi ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Vanlı Teknik direktör Zeki Yılmaz, "Hedefimiz 1960 Silopispor'da doğru işler yaparak sistemli bir şekilde hem bu sezon taraftarlarımızı mutlu etme adına hemde önümüzdeki sezon ciddi şekilde yeni yapılanmayla hedeflenen şampiyonluğa ulaşmaktır. Benim için lig kategorisi asla önemli değil. Ben istediğim ve mutlu olacağımı htiğim takımda çalışarak umutlarımın peşindeyim. Değerli kulüp başkanımız Aziz Solmaz, ikinci başkan Ahmet Kaçmaz ve Silopi halkına güven ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme