Zerdeçal deyip geçmeyin

Günümüzde sağlığına önem veren insanların alternatif tıbba, doğal bitkilere yoğun bir ilgisi var. Şehirlerde doğal bitki satan aktarların yanı sıra doğal bitki eczanesi görünümündeki satış noktaları hızla artıyor. Bu alanda tüm uzmanların önerdiği zerdeçal ile ilgili her gün yeni bir bilgi yayınlanıyor. Bilgi Doktoru İnternet sayfasında Arda Kılıç'ın zerdeçal suyu makalesi ilgimi çekti. Her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz zerdeçal suyu ile ilgili bilgileri siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Günümüzde sağlığına önem veren insanların  alternatif tıbba, doğal bitkilere yoğun bir ilgisi var.  Şehirlerde doğal bitki satan aktarların yanı sıra doğal bitki eczanesi görünümündeki satış noktaları hızla artıyor. Bu alanda tüm uzmanların önerdiği zerdeçal  ile ilgili her gün yeni bir bilgi yayınlanıyor. Bilgi Doktoru İnternet sayfasında Arda Kılıç'ın zerdeçal suyu  makalesi ilgimi çekti. Her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz zerdeçal suyu  ile ilgili bilgileri  siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum.

 

12 Ay boyunca her gün zerdeçal suyu içerseniz sonuçlarına çok şaşıracaksınız.

 

Muhtemelen baharatların en popüler olanlarından zerdeçalın suyu, çok değişik amaçlar için kullanılsa da bu sefer sağlığınıza çok iyi gelecek bir tarif ile karşınızdayız.

 

Vücudunuza sayısız etkisi ve güçlü antienflamatuar, yaşlanma karşıtı ve antioksidan olma özellikleri de var.

 

Çalışmalardan alınan 7000'den fazla bil imsel makalede kürküminin sağlığımıza pozitif etkileri yer alıyor. Sayısız faydası olan kürkümin, zerdeçalın en etkili bileşenlerindendir.

 

Bu özellikleri nedeniyle zerdeçal suyu en sağlıklı içeceklerdendir. Şimdi sizlere gerçek bir öyküden bahsedeceğiz:

 

İngiltere'nin Bristol kendinde bir kadın, 12 ay boyunca her sabah aç karna zerdeçal suyu içti ve tüm sağlığı baştan aşağı değişti. Sadece 12 ay bu sudan içerek kendinde birçok gelişme fark etti: vücudu alkalileştirmede önemli aşamalardan olan ph seviyesi olması gereken düzeye ulaştı ve eklem iltihabının semptomlarını gidermeyi başardı!

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme