Zerrin Özer'den yeni haber var

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Darülaceze'de tedavi görmeye başlamıştı. Tedavisi tamamlanan Zerrin Özer, Instagram hesabından yeni haberi duyurdu.

Bir süredir gözlerden uzak yaşayan Zerrin Özer, müziği bıraktığını Haziran 2022'de yapmış olduğu bir açıklamayla sevenlerine duyurmuştu. "Kıymetli dostlarım mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım."

Birkaç gün önce Darülaceze'deki fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlamıştı. Bu süreçte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da Zerrin Özeri ziyarete gitmişti ve yürümekte zorlanan Zerrin Özer'e tedavisi boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da açıklamıştı. Anksiyete hastalığı sebebiyle sanatçının daha yakından takip edilebilmesi için Darülaceze'de tedavi altına yattığı belirtilmişti. Daha önceden omuriliğinden ameliyat olan Zerrin Özer'in bu sağlık sorunu içinde çözüm aradığı belirtilmişti.

Tedavisi tamamlanan Zerrin Özer taburcu olduktan sonra sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada "Kıymetli sevenlerim; Dün itibarı ile sevgili doktorumun vesile olduğu, değerli kurum Darülaceze'deki tedavim sona erdi. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler ederim. Bundan sonraki aşamada günlük hayatımı az da olsa etkileyen yürürken yaşadığım denge problemiyle ilgili tedavi sürecim muhteşem tıbbi donanım ve profesyonel ekibe sahip Çam ve Sakura Hastanesi’nin kıymetli doktorları tarafından yönetilecektir." dedi.

Kaynak: Posta

 

Bakmadan Geçme