Zeydan ve Şedal asfalt çalışmalarını inceledi

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal, Çatak ilçesi Sırmalı Mahalle grup yolunda yapılan 5 kilometrelik asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Çatak ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Sırmalı grup yolunda sürdürülen asfalt çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal, Sırmalı grup yoluna yapılan 5 kilometrelik asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Zeydan ve Şedal’a, Çatak Belediye Başkanı Reşat Eraslan ve yardımcısı Gülten Baran, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cavit Tatar, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve meclis üyeleri eşlik etti. 

Yürütülen asfalt çalışmasının tamamını gezen ve incelemelerde bulunan Zeydan ve Şedal, asfalt çalışmalarını yürüten çalışanlar ve teknik ekip ile bir araya gelerek, yapılan işlerin kalitesini ve yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Zeydan ve Şedal, yürütülen yol yapım çalışmalarının önemine vurgu yaparak, özellikle kırsal mahallelere yönelik yapılan çalışmaları arttırarak sürdüreceklerini dile getirdi. 
İncelemelerin ardından Zeydan ve Şedal, Beğendik mahallesine giderek yurttaşlarla bir araya geldi ve onların sorun ve taleplerini dinledi. 

Zeydan ve Şedal, inceleme ve temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.
 

Yorumlar 1
Bravo tüm birimlere 31 Ağustos 2024 14:23

13 ilçede ve onlarca köyde, şehirde ve kırsalda yürütülan onlarca çalışma ve hizmet için tüm birimlere tüm belediyelere teşekkürler. Çalışmalar artarak devam etsin. Çalışma sezonu dolu dolu geçirilsin. Bir de daha çok hizmet için kaynak temin etmeye çalışılsın. Vancda yapılması gereken bin bir tane hizmet var maalesef. Van çok geri kalmış. Birçok hizmet on yıllardır ertelenmiş. Böyle ilgili ve hızlı olunsun. Her şey basınla ve halkla da paylaşılsın.

Bakmadan Geçme