Zeydan ve Şedal çalışanlarla bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal, İpekyolu Belediyesi çevre koruma çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Van’ın en temel problemlerinden biri olan temizlik sorununu gidermeye dönük çabalar devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Düzenlenen yemekli toplantıya Zeydan ve Şedal’ın yanı sıra Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç, yardımcısı Cemil Komi, Tuşba Belediye Başkanı Hanım Akkoş, yardımcısı Ümit Keser, İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ, yardımcısı Canan Uzunay, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda çevre koruma personeli katıldı. Zeydan ve Şedal, çalışanlarla bire bir ilgilenirken, sorun ve taleplerini dinledi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Altındağ, temizlik işleriyle ilgilenen personelin önemli bir çalışma yürüttüğüne vurgu yaparak, belediyenin yönetim kademesi olarak sürekli yanlarında olduklarını dile getirdi.

‘Van’ın her sokağında sizin emeğiniz var’

Daha sonra konuşan Şedal, “Kentimiz 8 yıldır kayyım ile yönetiliyor. Bu süreçte ağır bir tahribat yaşandı ve şimdi bu 7 yıllık tahribatı hep birlikte gidereceğiz. Çevre koruma personelimize büyük değer veriyoruz. Arkadaşlarımızın yükü ağır ve emeklerine saygı duyuyoruz. Van’ın her sokağında sizin emekleriniz var. Hep birlikte kentimizi güzelleştirip temizleyeceğiz. Daha nasıl güzel bir estetik katabiliriz diye çalışacağız. Sık sık bir araya gelerek sizlerin sorun ve taleplerinizi dinleyeceğiz. Siz sabah saat 4’te sokaklarda olurken, bizler de sizlere eşlik ederek halkımıza hizmet edeceğiz. Sizlerin emeklerini kutluyoruz” dedi.

‘Hep birlikte el ele vererek kentimizi temiz tutacağız’

Ardından konuşan Zeydan ise, “Eğer biz bu halkın bir parçası ve hizmetkârı isek, hepimizin halkın iradesini güçlü bir şekilde korumamız gerekiyor. Aramızda alt-üst ilişkisi yok; en büyük gücümüz siz değerli arkadaşlarımızsınız. Sizin çabalarınızı yürekten kutluyorum. Eğer kendimizi bu halka ait hissediyorsak, herkesin çok çalışması lazım. Daha önce 5 saat çalışıyorsak, şimdi 10 saat çalışmalıyız ki, bu halkın bize verdiği değere layık olalım. İpekyolu, Tuşba ve Edremit belediyeleri olarak, her zaman personelimizin yanındayız. Diğer vardiyalarda çalışan arkadaşlarımızla da bir araya geleceğiz. Biz, sizinle yoldaşlık ve kardeşlik bağı kurarak büyük bir aile olma özelliğine sahibiz. Hep birlikte el ele vererek kentimizi temiz tutacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda çevre koruma çalışanları söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirirken, program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bakmadan Geçme