• Haberler
  • Güncel
  • Zeydan ve Şedal kayıp Rojin'in ailesini yalnız bırakmıyor

Zeydan ve Şedal kayıp Rojin'in ailesini yalnız bırakmıyor

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal, 17 gündür kendisinden haber alınamayan Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş'in ailesini ziyaret ederek, devam eden arama çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Van’da Seyyid Fahim Arvasi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Rojin Kabaiş’ten 27 Eylül tarihinden bu yana haber alınamıyor. 17 gündür süren arama çalışmalarını yerinde incelemek için Rojin’in kaybolduğu kampüs sahiline giden Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, yardımcısı Neslihan Şedal ile DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar, günlerdir kızlarından bir haber bekleyen Kabaiş ailesi ile bir kez daha bir araya geldi. 

Ailesi ve yakınlarını dinleyen Zeydan ve Şedal, daha sonra arama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Zeydan ve Şedal, Rojin’in bulunması için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Su Altı Arama ve Kurtarma ekiplerinin çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirtti. 

Tıp merkezinde yatan hastalara ziyaret

Zeydan, Şedal ve Milletvekili Dindar, daha sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Burada hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Zeydan ve Şedal, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları temennilerini iletti. 
 

Bakmadan Geçme