Van Büyükşehir'den gece mesaisi

Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentte dün gece etkili olan yağışlar nedeniyle yaşanan su taşkınlarında müdahele etti.

Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, dün gece Van'da etkili olan sağanak yağışın ardından mahallelerde oluşan su taşkınları ve birikintilere müdahale etti.
Şehir genelinde meydana gelen yoğun yağışın neden olduğu su taşkınları ve birikintiler, özellikle mahalle yollarında ulaşımı olumsuz etkiledi. Bu durumun önüne geçmek amacıyla Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece boyunca mahallelerdeki su birikintilerine müdahale etti.

Ekipler, özellikle alt yapı sorunları nedeniyle su birikintilerinin yoğun olarak yaşandığı bölgelerde drenaj çalışmaları gerçekleştirerek suyun tahliyesini sağladılar. Ayrıca, suyun taşkın yapabileceği riskli alanlarda önlem alınarak, olası hasarların önüne geçilmeye çalışıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan yoğun yağışın ardından ekiplerin hızlı müdahalesiyle su taşkınlarının ve olası zararların en aza indirildiğini belirtildi

Vatandaşların mağdur olmaması için gece boyunca çalışan ekiplerin özverili çabalarıyla sorunların giderildiğini ifade ettiler.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme