Kırklarelispor ve Ankara Demirspor'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kırklarelispor'a ihtar, Ankara Demirspor'a 9 bin lira ceza verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor ve Ankara Demirspor ligin 31. haftasında yaşanan olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı.

PFDK yaptığı açıklamada, “Kırklarelispor Futbol A.Ş.’nin, 17.03.2024 tarihinde oynanan Kırklarelispor Futbol A.Ş.-Ankara Demirspor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Ankara Demirspor Kulübü teknik sorumlusu Metin Akpunar’ın, 17.03.2024 tarihinde oynanan Kırklarelispor Futbol A.Ş.-Ankara Demirspor müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Ligin 31. haftasında oynanan maçlarda Kırklarelispor, Ankara Demirspor’la 0-0 berabere kaldı.

Ankara Demirspor ligde oynadığı 29 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle 43 puanla yedinci sırada yer alırken, rakip fileleri 34 kez havalandırıp kalesinde 31 gol gördü.

Kırklarelispor ligde oynadığı 30 maçta 8 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle 34 puanla on birinci sırada yer alırken, rakip fileleri 22 kez havalandırıp kalesinde 34 gol gördü. 
 

Bakmadan Geçme