Van'da PTT kitap projesi devam ediyor

PTT tarafından yürütülen Kitap Projesi Van'da tüm hızıyla devam ediyor. PTT'nin yürüttüğü proje ile Van'da 200 bin kitap dağıtıldı.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, Kitap Van Projesi koordinasyon merkezinde incelemelerde bulundu.

PTT kitap projesi ile 100 bin öğrenciye 200 bin kitap gönderildiğini belirten Vali Balcı, "Öğrencilerimiz http://kitapvan.gov.tr adresine girerek istedikleri kitapları talep edebilirler. Projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar 100 bin öğrenciye 200 bin kitap gönderildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Van'da, PTT tarafından başlatılan kitap projesi büyük ilgi görüyor. Proje kapsamında, şu ana kadar 100 bin öğrenciye 200 bin kitap dağıtıldı. 
PTT'nin yürüttüğü bu proje, özellikle eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı amaçlanırken kütüphanelere ve okullara gönderilen kitaplar, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını artırmayı ve kitaplara erişimlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Van Valisi Ozan Balcı, proje kapsamında şu ana kadar dağıtılan kitap sayısının 200 bini aştığını belirtirken, projeyle ilgili olumlu geri dönüşlerin olduğunu ifade etti. Projeye destek veren vatandaşlar ise, bu tür inisiyatiflerin devam etmesini ve daha fazla öğrenciye kitap ulaştırılmasını istediklerini dile getirdi. PTT yetkilileri ise, Van'daki bu kitap dağıtımı programının sürdürülebilir bir şekilde devam edeceğini ve daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme