Van İl Sağlık Müdürlüğünde 40 hekime eğitim verdili

Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 40 hekime 'Adli muayene ve raporlama işlemlerinin İstanbul Protokolü ve uluslararası standartlara uyumunun sağlanması' eğitimi verildi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı ve Eğitim Hizmetleri Birimi tarafından Van’da görev yapan 40 hekime SBÜ Van Eğitim ver Araştırma (Bölge) Hastanesi konferans salonunda "Adli muayene ve raporlama işlemlerinin İstanbul Protokolü ve uluslararası standartlara uyumunun sağlanması" eğitimi verildi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Toplum Sağlığı ve Eğitim Hizmetleri Birimi tarafından Van’da görev yapan hekimlere yönelik, 30.04.2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan İnsan Hakları Eylem Planı çerçevesinde "Adli muayene ve raporlama işlemlerinin İstanbul Protokolü ve uluslararası standartlara uyumunun sağlanması" eğitimi, SBÜ Van Eğitim Araştırma Hastanesi konferans salonunda katılım sağlayan 40 hekimle gerçekleştirildi. Program kapsamında Adli Tıp Uzmanı Uzm.Dr. Ahmet Güngör tarafından İnsan Hakları ve İstanbul Protokolü'nün öneminden, Ruhsal Muayene ve Adli Rapor Düzenlenmesi konusundan, Etik İlkeler ve Görüşme Tekniklerinden ve Fizik Muayene ve Bulgular konusundan sunumlar yapıldı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme