Abdulahat Arvas'dan ilk açıklama geldi

Van'da son günlerde yaşanan mazbata krizi olaylarının ardından AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Van'da yaşanan mazbata krizi ve Türkiye gündemine oturan olayların ardından AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas sessizliğini bozdu.

31 Mart 2024 seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan AK Parti Adayı Abdulahat Arvas bugün resmi hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

MAZBATA TALEBİM OLMADI

AK Partili Abdulahat Arvas yaptığı açıklamada; "Her seçimde olduğu gibi ve her siyasi partinin yaptığı gibi bizde ilimizde yapılan seçim sonucuna itiraz ederek tarafsız hukukun bu konuya eğilmesini talep ettik. Yapılan itiraz sürecinde tarafıma verilen bir mazbata olmadığı gibi herhangi bir tebliğ de olmamıştır. Nitekim hukuk tarafsız üstünlüğü ile kararını almış ve ilgili adaya mazbata vermeye karar kılmıştır. Bende şahsım adına hukukun kararına saygı duyuyor herhangi bir taşkınlığa ve olaya mahal vermeyeceğimi belirtmek istiyorum. Bu süreçte şahsımı ve ailemi hedef göstererek hakaret ve küfür edenlere misliyle iade ediyor onları Allah’a havale ediyorum." Şeklinde ifadeler kullandı.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme