Eşbaşkan Dilekçi: Bahçesaray kazandı!

DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, Bahçesaray'da yaşanan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunarak kazanan Bahçesaray halkı olmuştur dedi.

DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi ve DEM Parti Van yönetimi bir araya gelerek Bahçesaray’da yaşanan seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Eşbaşkan Dilekçi; “31 Mart Türkiye genelinde halkımız sandığa gitti. Van’da da bütün ilçelerde halkımız sandığa gitti iradesini ortaya koydum van'da DEM  parti Büyükşehir Belediyesi Başta olmak üzere üzere Van'daki bütün ilçe belediye eş başkanlıklarını partimiz  tarafından kazanıldığını İl Seçim kurulu tarafından deklare edildi. Ancak Bahçesaray’da belli siyasi partiler hakkımızın ortaya koymuş olduğu irade partimizin göstermiş olduğu başarıyı özellikle gölgelemek adına iki defa itirazda bulundular. İtirazlar sonucunda sonuç değişmedi bugün an itibari ile Bahçesaray belediyesi eş Başkanlığı partimiz tarafından kazanıldığı ilçe Seçim kurulunca teyit edildi. Biliyorsunuz dünden bu yana milletvekillerimizle, genel merkezimizle, il örgütümüzle Bahçesaray’dayız buradaki sonuçları  takip ediyoruz. Buradaki sonuç halkımızın kazanmış olduğu sonuçtur, Bu zafer halkımızın zaferidir bu başarı halkımızın başarısıdır bunu herkes bilmelidir kazanan Bahçesaray olmuştur, Bahçesaray halkı olmuştur. DEM Parti oy veren vermeyen herkesin belediyesi olmayı ortaya koyacak pratiği ortaya koyacaktır arkadaşlar. Bu anlamıyla buradan tekrardan sizin huzurunuzla Bahçesaray'daki bütün halkımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Özellikle kanaat önderlerimize, kadınlara, gençlere  bütün müks halkına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de seçim sonucuna ilişkin yapılacak her türlü itiraz halkımızın iradesini tanımayamaya dönük olacaktır, biz de Parti olarak elbette bunların tamamının takipçisi olacağız burada halkımızın lehine çıkan bir sonuç olmuştur başarı ortaya koyan halkımız olmuştur, bu başarı bütün Bahçesaray’ın başarısıdır Van halkının başarısıdır, tekrardan iki Belediye eşbaşkanımız şahsında seçilen bütün başarılar diliyorum.” Şeklinde ifadeler kullanıldı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme