Sayıner ve Yılmaz mazbatasını aldı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Muradiye Belediye Eşbaşkanı seçilen Hediye Sayıner ve Barış Yılmaz mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Van’ın Muradiye ilçesinde DEM Parti’den aday gösterilen Hediye Sayıner ve Barış Yılmaz 8.174 oy alarak seçimi kazandı. Eşbaşkanlar Hediye Sayıner ve Barış Yılmaz, beraberindeki kalabalık ile birlikte İlçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldı.

Sayıner ve Yılmaz mazbatalarını alırken, görevlerine adım atarken birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar. Halkın güvenine layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Yerel yönetimde katılımcılığı ve şeffaflığı artırarak Muradiye'nin daha da gelişmesi için çalışacaklarını ifade ettiler.

HEDİYE SAYINER KİMDİR?

Hediye Sayiner, 1987 yılında Mardin'in Kızıltepe ilçesinde  dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Kızıltepe'de tamamlayan Sayiner, üniversiteden mezun olduktan sonra siyasete başladı. Evli olan Hediye Sayıner, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel İdareler seçimlerinde Van’ın Muradiye ilçesi Belediye Başkanlığına seçildi.

BARIŞ YILMAZ KİMDİR?

1975 Muradiye’de doğdu. İlk orta öğretimini Muradiye’de tamamladı. uzun yıllar boyunca aktif siyasette yer alan Yılmaz siyasi geleneğini bozmadı. Aktif üye olan, profesyonel ressamlık hayatına deva eden Yılmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Barış Yılmaz, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel İdareler seçimlerinde Van’ın Muradiye ilçesi Belediye Eşbaşkanlığına seçildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme