Bölge Hastanesine refakatçi oteli yapılacak

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma (Bölge) Hastanesinde tedavi gören hasta refakatçilerinin büyük bir ihtiyacı olan refakatçi oteli sorunu bitiyor.

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma (Bölge) Hastanesi'nde tedavi gören hastaların yakınlarının kalması için yapılan sonucu Bölge hastanesi alanı üzerinde refakatçi oteli yapılması için çalışmalar başlatıldı. 

Van Bölge hastanesi refakatçilerine hizmet verecek olan “Refakatçi Oteli” yapımı için keşif ve planlama yapıldı. Yapılacak olan proje için alan keşfine Van Vali Yardımcısı Furkan Duman, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof.Dr. Ali Özvan, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan,Van Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Seyfullah Şağban, Van İl Sağlık Müdürü Vekili Uzm. Dr. Sevcan Sağlam ve Van Bölge Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya katıldı.

Yapılması planlanan Refakatçi oteli ile Van Bölge hastanesinde il dışından gelen hastaların yakınlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan ve hasta yakınlarını hastane bahçesi ve koridorlarında uyumaktan kurtaracak olan proje olan “Refakatçi Oteli” inşaatına en kısa sürede başlanılacağı belirtildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme