İpekyolu 1 nolu ASHİ açılışa hazırlanıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılan 112 Acil Sağlık İstasyonu binası açılışa hazırlanıyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Zübeyde Hanım Caddesi Edremit minibüs durakları yanında yapımı devam eden Hafif Çelik Taşıyıcılığı Ön Üretimli 112 Acil Sağlık İstasyonu binasında çalışmalarda sona gelindi. 

Yükleniciliğini Yıldız Teknik İnşaat’ın üstlendiği, alt yüklenici firması Doğusan Group İnşaat Enerji Limited Şirketi tarafından 1.890.0000 TL bedelle yaptırılan 112 Acil Sağlık İstasyonu binasının çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra hizmete açılması planlanıyor. Van merkezde yaşanan vakalara hızlı ulaşmak için açılacak olan 112 Acil Sağlık İstasyonu vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

 “VAN’A DAHA ÇOK SAĞLIK YATIRIMI YAPILMALI”

Gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun hizmete açılacak olmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Şehir merkezinde 112 Acil Sağlık İstasyonunun açılıyor olması tüm kesimler tarafından sevinçle karşılandı. Van’da yeni sağlık yatırımlarının hayata geçiriliyor olması hem ilimiz için hem de vatandaşlar için kıymetlidir. Sağlık Bakanlığı’nın bu bölgeye daha çok sağlık yatırımı yapması gerekir. Özellikle ilimizin en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda hastane yetersizliği yaşanmaktadır. İpekyolu ilçesi başta olmak üzere ilimizin tüm ilçelerinde yeni hastanelerin açılması gerekir. İnsanlar sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmalı. Yapılan yatırımlara emek veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 

Bakmadan Geçme